top of page

Tarieven lessen viool & altviool

Vioollessen voor iedereen.

 

Kinderen

Kinderen leren het snelst als de ouders betrokken zijn bij de lessen en bij het oefenen. In het begin is regelmatig speels oefenen belangrijk. De ouders hoeven niet zelf viool te spelen om hun kind op weg te helpen. Duo-lessen samen met een vriend of vriendin is ook mogelijk. Lees meer op de pagina vioolles voor kinderen.

 

Lessen voor studenten

Rachael geeft les aan studenten. Internationale studenten kunnen les in het Engels en Duits krijgen. Zowel beginners als ervaren leerlingen zijn welkom. Gezellig samenspel is al snel mogelijk.

 

Volwassenen

Veel volwassenen hebben als kind les gehad en willen het weer oppakken als hobby. Zeker voor die mensen geldt: viool spelen is net als fietsen, je raakt het nooit kwijt. Rachael dirigeert een orkest voor volwassen amateurs waar je al snel kunt beginnen.

 

Gevorderde spelers

Rachael heeft regelmatig leerlingen die willen voorspelen voor een studenten- of jeugdorkest. Ze geeft ook begeleiding aan gevorderden die Kamermuziek (strijkkwartet) lessen willen volgen.

 

Camerata Strijkorkest

Camerata is opgericht als een omgeving waar volwassenen en amateurs gezellig en leerzaam samen kunnen spelen. Onder leiding van Rachael wordt toegewerkt naar 2 à 3 concerten per jaar in de stad en Ommelanden.

 

Tarieven

Lessen tot 21 jaar

€ 20,- per les van 30 minuten

€ 800,- per jaar

 

Lessen boven 21 jaar

€ 25,- per les van 30 minuten, inclusief 21% btw.

 

Andere lesvormen en lestijden uiteraard ook mogelijk, zoals:

  • tweewekelijkse lessen

  • groepslessen

  • duolessen

  • knipkaarten

Neem contact op over de verschillende mogelijkheden of een gratis proefles.

bottom of page